Stäng

Jobba hos oss

Woody Bygghandel är en arbetsplats som präglas av gemenskap och omtanke om varandra och om våra kunder. Vi är stolta över att jobba här och att varje

Hos oss på Woody Bygghandel står kundens behov i fokus. Vår personal är kunniga och engagerade medarbetare som brinner för att hjälpa våra kunder med alla deras byggprojekt både proffskunder och medvetna konsumenter. Du som jobbar hos oss ska kunna ta ansvar och skapa resultat, se möjligheter och ha förmåga att anpassa dig till nya situationer. Du kommer till ett företag med en avspänd kamratlig stämning där du får möjlighet att utveckla din egen kompetens.

Vi finns på tre orter idag, Nyköping, Vagnhärad och Huddinge med moderna anläggningar. Från vårt logistikcenter distribuerar vi byggmaterial till allt ifrån mindre och medelstora byggföretag till riksbyggare. Med vårt kundlöfte ” Vi får Bygget att snurra” jobbar vi bl a med att effektivisera våra kunders vardag genom att jobba smartare med utvecklade logistik tjänster.

 

Vi letar alltid efter engagerade medarbetare som vill jobba med oss så därför är du välkommen att lämna in ditt CV då framtida behov uppstår.

 

Vi söker en byggsäljare!

Är du en driven och engagerad säljare med kunskaper inom byggmaterial och byggteknik? Brinner du för att ge kunder bästa service och bistå med professionell rådgivning? Då kan tjänsten som byggsäljare på NA Svensson Woody bygghandel vara något för dig!

Klicka här för att läsa hela annonsen och för att söka tjänsten.

 

NA Svensson söker två medarbetare till butiken

Vill du vara med och jobba i en av Sveriges mest nyfikna och nytänkande bygghandel?
Just nu söker vi kassapersonal vilket innebär att du servar kunden i kassan och lotsar dem rätt i butiken. Du ser till att kassaområdet alltid är fräscht och representativt för våra kunder.
Vi söker dig som är driven, engagerad och brinner för att ge kunden bästa tänkbara service....
Tidigare butikserfarenhet är meriterande.
Tjänsterna är ett vikariat och deltid, 50-60 %, tillsätts snarast tom 30 september 2018, heltid kan bli aktuellt maj-augusti. Eventuellt finns möjlighet till förlängning.
Välkommen med din ansökan till camilla.abrahamsson@nasvensson.se
Intervjuer sker löpande och tjänsterna tillsätts snarast.

Frågor angående tjänsten besvaras av Camilla Abrahamsson, tel: 0156-675776