Stäng

Jobba hos oss

Woody Bygghandel är en arbetsplats som präglas av gemenskap och omtanke om varandra och om våra kunder. Vi är stolta över att jobba här och att varje

 

Vi söker extrapersonal till vår Bygghall i Vagnhärad inför kommande högsäsong!

Hos oss på Woody Bygghandel står kundens behov i fokus. Vår personal är kunniga och engagerade medarbetare som brinner för att hjälpa våra kunder med alla deras byggprojekt både proffskunder och medvetna konsumenter. Du som jobbar hos oss ska kunna ta ansvar och skapa resultat, se möjligheter och ha förmåga att anpassa dig till nya situationer. Du kommer till ett företag med en avspänd kamratlig stämning där du får möjlighet att utveckla din egen kompetens.

Vi finns på tre orter idag, Nyköping, Vagnhärad och Huddinge med moderna anläggningar. Från vårt logistikcenter distribuerar vi byggmaterial till allt ifrån mindre och medelstora byggföretag till riksbyggare. Med vårt kundlöfte ” Vi får Bygget att snurra” jobbar vi bl a med att effektivisera våra kunders vardag genom att jobba smartare med utvecklade logistik tjänster.

Vem är du?

 

·         Tummen sitter där den ska!

·         Du har erfarenheter från byggprojekt

·         Du har grundläggande materialkännedom

·         Körkort är ett krav!

·         Truckkort är starkt meriterande

·         Du talar Svenska och Engelska

 

I arbetet ingår bl.a. orderplock, påfyllning av varor, lossning/lastning men framför allt att bistå våra kunder i Bygghallen.

 

 

Våra arbetstider varierar mellan 05:30 och 18:00 vardagar och 09:00-15:00 lördagar.

 

Vänligen skicka din ansökan till niklas.vejdal@nasvensson.se

Frågor besvaras av Niklas Vejdal 0156-67 57 23